Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Пуф/Барбарон от Италианска мебелна дамаска с Easy&Clean технология

Пуф/Барбарон от Италианска мебелна дамаска с Easy&Clean технология

Пуф / Барбароните на Barbazone изработени от италианска мебелна дамаска са със следните предимства:

Soft Touch- Основната характеристика на материите Easy&Clean са мекотата и приятното усещане при допир. Гаранция по отношение на комфорта.

Свеж вид за по-дълъг период. Материята Easy&Clean се поддържа чиста по-лесно. Сведената до минимум нужда от употребата на препарат за почистване, пране, сушене и гладене намалява използването на вода и консумацията на енергия и минимизира влиянието си върху околната среда.

Антибактериална и против акари. Easy&Clean материята има всички необходими характеристики, за да бъде класифицирана като анти-микробна, анти-бактериална и анти-акари, като осигурява най-добра хигиена в домашната среда.

 

 

Как да почистим италианската мебелна дамаска Easy&Clean от замърсяване:

Напитки, кафе, вино, мазнина или сос: Премахнете петното като използвате попивателна хартия или суха кърпа без никакво търкане. Ако петното е проникнало в тъканта изтъркайте леко с навлажнена гъба и ако е необходимо използвайте неутрален сапун. Избършете с хладка вода и чиста гъба.

Химикал или маркер: За да почистите петно от химикал или маркер, стига да не е перманентен маркер и преди да е изсъхнало мастилото намажете мястото с алкохол, разреден с вода, след това избършете с влажна гъба или неутрален сапун.

Като основно правило, достатъчно е да се попие разлятата течност със суха кърпа или със съвсем леко потъркване. Ако все още петното остане, може да изперете текстила в пералня спрямо инструкциите за пране:

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари